+381 (61) 661-25-13 irina@budisrecan.com

– Metoda ruskog naučnika i akademika Georgija Sitina “Reči koje leče”
Odlikuje se po tome što redovnim čitanjem i slušanjem njegovih tekstova, menjaju se naša podsvesna uverenja, prave se nova i poboljšavaju se sposobnosti organizma za ozdravljenje i menjanje bilo kojih loših navika. Irina ima takođe višegodišnje iskustvo u radu sa ovom metodom. Prevodi njegove tekstove autentično gde se zadržava pravilna struktura nastroja G.Sitina na određenu temu. Dosta tekstova ima snimljeno i na CD gde ih Irina čita sa posebnom frekvencijom glasa. Ovaj način rada u praksi daje zavidne rezultate.

– Hipnoterapija
Ova metoda može da se koristi za različi­te vrste problema, kao što su: nezadovoljstvo život­om, partnerom, poslo­m,
nemanje cilja u živo­tu, nesigurnost, umo­r, depresija.
Ukoliko vam se isti negativni obrasci po­našanja stalno ponav­ljaju, ovo je odlična metoda za to.
Hipnoterapija je veoma efikasna i u radu sa lošim navik­ama
( alkoholizam, pušen­je, ugojenost, ljuba­vna zavisnost, igrom­anija…i t.d.). Uz pomoć hipnotera­pije, lako i brzo do­lazite do željenih rez­ultata.

– Metaforičke asocijativne karte
Kada uz psihoterapiju napravimo prava pitanja kartama, tad otkrivate one delove vaše ličnosti iz koje trenutno delujete, ono što su vam veštine i znanja koja u datoj situaciji možete da primenite,
koje su to blokade koje Vam stoje na putu i kako će izbor koji napravite da ima uticaja na Vas.
Dobijate vetar u ledja da se pokrenete i da promenite trenutnu situaciju u svoju korist.

 

O meni

Zovem se Irina, psiholog sam iz Moskve, pored toga što imam višegodišnje iskustvo u bavljenju svojom zvaničnom profesijom,
takodje već više godina izučavam uticaj misli i reči na ljudsko zdravlje i srećan život.
U svom radu koristim različite metode i tehnike : Različite vrste hipnoza (Eriksonova, klasična, regresija… ), NLP, metoda G.N.Sitina, kvantna psihologija, metaforičke asocijativne karte

Master psiholog – psiholog opšte prakse i psiholog pedagog (Moskva)
– Praktičar NLP (Beograd)
– Eriksonova hipnoza (Moskva)
– Sertifikovan hipnoterapeut ( regresija, zavisnosti i
– Couch – trener za biznis lidere i motivaciju personala firme (Moskva)
Imam visegodišnje iskustvo u radu sa metodom ruskog naučnika i akademika Georgija Sitina. Prevodim autentično sa zadržavanjem pravilne strukture nastroja G.Sitina na određenu temu i snimam ih na CD sa posebnoj frekvenciji glasa. Ovaj način rada u praksi daje divne rezultate.
Koristim u svom radu stanje transa (meditacije) i otvaranje energetskih centara (čakri) da pripremim naš organizam i podsvest za produktivan rad.
Radim privatne i grupne terapije. Redovno vodim predavanja i radionice
Radim humanitarno sa decom: Streljacki klub Valjevo – grupna terapija za koncentraciju i sigurnost u sebe; Peta škola Valjevo „Sestre Ilić“ – organizacija praznika i takmičenje za razvoj intelekta i komunikacije kod dece.