+381 (61) 661-25-13 irina@budisrecan.com

1. deo – teorijski 

Predavanje koje će vam omogućiti da razumete kako funkcionišu različite metode savremene psihologije i koju metodu možete izabrati za poboljšanje kvaliteta svog života i zdravlja:
-Kognitivno-bihevioralna terapija (CBT), Porodičan raspored, Hipnoterapija, metoda G.N.Sitina, grupna i porodična terapija, metaforičke asocijativne karte, kvantna psihologija.

2. deo – interaktivan

Moći ćete da postavljate pitanja o svemu što vas zanima a vezano je za temu predavanja (usmeno ili pismeno)

3. deo – poklon

Svako će dobiti priliku da izvuče jednu Metaforičku asocijativnu kartu i da uz Irininu asistenciju, dobije odgovor od svoje podsvesti.
Takođe ćemo uraditi meditaciju za ozdravljenje celog organizma po metodi ruskog akademika G. Sitina.

 

Mi smo svi rođeni da budemo srećni

Ključ ka sebi znači da svaki čovek sazna i shvati svoju svrhu, šta želi, šta ga ćini srećnim i ispunjenim, te da prepoznaje i prevazilazi prepreke ka svom samoostvarenju.

Psiholog posmatra celokupnu sliku osobe od najranijeg detinjstva do danas. Nerazrešeni konflikti, neizražene i potisnute emocije – kojih čovek često nije svestan, godinama se talože, slažu, akumuliraju u podsvest, gde taj čvor velike tenzije koji raste, ne retko dostigne određeni nivo kada izbija napolje kao fizički ili psihički simptom.

Zadatak psihologa je da klijentu pomogne na tom putu, individualnim pristupom, svojim iskustvom i primenom raznolikih tehnika.
Jednako značajan zadatak psihologa je da osamostali klijenta da u budućnosti sam primenjuje određene tehnike naučene uz terapeuta.

Irina Vladimirovna, master psihologije po svom zvaničnom obrazovanju, ima pored svog akademskog znanja i veliko iskustvo u radu sa ljudima. Poznaje i primenjuje različite metode i tehnike.
Budući da smo svi različiti, individualan pristup je neophodan, daje Irini mogućnost da kroz iskustvo i razgovor sa čovekom, utvrdi koja metoda će najviše odgovarati baš njemu.

Subota, 26. oktobar u 18h

Cena predavanja je 500 (pet stotina) dinara.

Joga studio Hipokrat, Novi Sad, Stratimirovićeva 6